Smallsteps

Stagiair Finance - Hengelo

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 10-12-2018 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Hengelo Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform
Gezocht: vlotte en leergierige stagiaires voor het Service kantoor van Smallsteps Kinderopvang in Hengelo (O)

Ben je je aan het oriënteren op een stageplek voor het (vroege) voorjaar 2019 en werk je graag in de regio waar je ook studeert, denk dan eens aan een stage bij Smallsteps kinderopvang. Op ons Servicekantoor in Hengelo (O) hebben we binnen de afdelingen inkoop, facilitair, financiën, ict, planning & klantenservice, debiteuren & incasso, HR en salarisadministratie ruimte voor een HBO-stagiaire. We beschikken over stagebegeleiding op hoog niveau en we hebben tijd en ruimte om je de praktijk te leren.

Wie ben jij?
Je bent een 3e of 4e jaars HBO student die inmiddels (een groot deel van) het theoretische gedeelte van de opleiding er op heeft zitten. De basis is gelegd, tijd voor het echte werk. En dat is: het geleerde in de praktijk brengen, ervaren hoe het werken binnen je toekomstige vakgebied is en nieuwe dingen leren.

Tegelijkertijd hopen we dat jij ons ook wat brengt. Namelijk jeugdig enthousiasme, nieuwsgierigheid, leuke en verfrissende ideeën/suggesties. We staan er voor open, want we realiseren ons als geen ander dat we mee moeten met onze tijd. En onze toekomst……..dat ben jij!

Wie is Smallsteps?
Het kan zijn dat je nog nooit van Smallsteps hebt gehoord. Geeft niks, we stellen ons kort aan je voor. Voor meer informatie ga je naar www.smallsteps.nl.

Smallsteps is een jonge, ambitieuze organisatie. De strategie is bepaald, de ambities zijn helder. Aan alles wat we doen en in de manier waarop we dat doen, zie je dat Smallsteps gelooft in de kracht van ieder kind. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat trotse en kundige medewerkers hierbij het verschil maken.

Dit geldt niet alleen voor onze kinderopvang en BSO-activiteiten, maar zeker ook voor het servicekantoor in Hengelo (O) waar de backoffice-activiteiten centraal zijn georganiseerd. Dag in dag uit ontzorgen we vanuit Hengelo al onze locaties (250) en al onze medewerkers (3.000) zo goed mogelijk zodat zij zich met volledige toewijding op de kinderen en ouders kunnen richten. In Hengelo regelen we onder andere alles voor onze klanten, alle zaken voor op of rond de locaties, administratieve ondersteuning op het gebied van personeel, salaris en financiën. En niet te vergeten, we regelen vanuit Hengelo alle ICT. Zowel de infrastructuur als de applicaties en sinds een tijdje ook de robots. Want we zijn al een heel eind met robotisering.

Smallsteps maakt onderdeel uit van de Kidsfoundation Group en is eigendom van een buitenlandse private equity partij. We zijn een profit organisatie met een heldere groei-ambitie die inmiddels in rap tempo waarheid wordt.

Kortom, een veelzijdige, jonge en frisse club!

Interesse?
Spreekt een stageplek bij Smallsteps je aan en lijkt het je wat om hierover met ons in gesprek te gaan, gebruik dan de 'Solliciteer' button en stuur ons je CV en een korte motivatie + introductie van jezelf. Wil je meer informatie over een stageplaats, stuur dan even een mail naar werken@smallsteps.nl. Dan nemen we contact met je op.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Marieke Bokkinga
Telefoon 06-30 42 35 84

Vestigingsplaats

Solliciteer